Salta ai contenuti
Home > Tourist Guide > Recipes

Zucchini flowers with Venus black rice

NomeDescrizione
Difficulty
Easy
Ingredients
- 160 gr Venus black rice
- 50gr butter
- ½ Cureggio and Fontaneto Blond Onion Slowfood Presidium
- 1 celery rib
- 1 carrot
- salt, pepper, nutmeg
- sage
- 100gr grated Parmesan cheese
- 2 eggs
- 1 zucchini
- 4 zucchini flowers

Method

Steam the zucchini for a few minutes, let it cool then add to it the eggs, the cheese, salt, pepper and nutmeg. Stuff the zucchini flowers and cook au gratin in the oven at 190° for 8 minutes. Boil separately the rice for about 45 minutes with the onion, celery, carrot and salt. Once ready, drain it and cook it in a pan with butter and sage.
Serve on a plate, the rice in the middle and the stuffed zucchini flowers all around.
Search
Refine your search criteria using the following filters

Questo sito utilizza i cookies tecnici e analitici, anche di terze parti, per offrirti una migliore esperienza di navigazione.
Cliccando su "Accetto" acconsenti all'utilizzo dei cookies.
Se rifiuti o chiudi questo banner potrai ugualmente consultare il sito ma alcune funzionalità non saranno disponibili.

Leggi la cookie policy