Salta ai contenuti
Home > Tourist Guide > Recipes

Cavour-style frog legs

NomeDescrizione
Difficulty
Medium
Ingredients
- 600 gr frog legs
- 40 gr green onion
- 5 gr garlic
- 40 gr celery
- 25 gr pine nuts
- 5 gr chervil
- 10 gr basil
- 5 gr parsley
- 20 gr walnuts
- 100 gr peas
- 25 gr butter
- 20 gr leek
- salt, pepper and oil

Method

Cook the frog legs together with the green onion, the garlic and celery.
Prepare a cream with the pine nuts, the chervil, the basil, the parsley, the walnuts
and olive oil and add it to the frogs. Once ready add the peas which you will have
previously cooked in a pan with the grinded leek.
Search
Refine your search criteria using the following filters

Questo sito utilizza i cookies tecnici e analitici, anche di terze parti, per offrirti una migliore esperienza di navigazione.
Cliccando su "Accetto" acconsenti all'utilizzo dei cookies.
Se rifiuti o chiudi questo banner potrai ugualmente consultare il sito ma alcune funzionalità non saranno disponibili.

Leggi la cookie policy