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Recipes
Starters and side dishes
"Tam Tam" Potatoes
Boil the potatoes with the skin and only peel them once they have cooled down. Sauté in a pan the sliced onions in oil and add the ripe tomatoes. Halfway through the cooking time, add the...
Boil the potatoes with the skin and only peel them once they have cooled down. Sauté in a pan the sliced onions in oil and add the ripe tomatoes. Halfway through the cooking time, add the...
Desserts
Stuffed Peaches
Wash and dry the peaches, cut them in half and remove the stones. In a mixer blend together the butter, the crumbled biscuits, the almonds until you reach a smooth paste. Add the cocoa and the sugar....
Wash and dry the peaches, cut them in half and remove the stones. In a mixer blend together the butter, the crumbled biscuits, the almonds until you reach a smooth paste. Add the cocoa and the sugar....
Starters and side dishes
Polpette di riso venere e gorgonzola di Monica Bergomi
Aggiungere la farina e l’uovo intero al riso venere già lessato e mescolare fino ad ottenere un composto omogeneo. Ungere le mani con poco olio e formare delle palline in cui inserire il...
Aggiungere la farina e l’uovo intero al riso venere già lessato e mescolare fino ad ottenere un composto omogeneo. Ungere le mani con poco olio e formare delle palline in cui inserire il...
Risotti
Riso Artemide con tagliatelle di seppia, fagiolini, fave e piselli di Marco Sacco
Preparare tutte le verdure per poi mettere in infusione. Tenere il fuoco basso e portare l’acqua a ebollizione. Lasciare bollire per circa 1 ora, filtrare e raffreddare. Cuocere il riso...
Preparare tutte le verdure per poi mettere in infusione. Tenere il fuoco basso e portare l’acqua a ebollizione. Lasciare bollire per circa 1 ora, filtrare e raffreddare. Cuocere il riso...
Campari Risotto made with the Razza 77
In a low and non-stick pan, pour the Campari and the sugar and cook for 5 minutes on medium heat to make a caramel. Sauté the onions with a little oil; when they are golden brown, add the...
In a low and non-stick pan, pour the Campari and the sugar and cook for 5 minutes on medium heat to make a caramel. Sauté the onions with a little oil; when they are golden brown, add the...
Risotto with Gorgonzola
Chop the onion and brown it in butter. Add the rice and toast it then pour the white wine and let it evaporate. Cream with the Gorgonzola cheese and let it cook for 15 minutes, add little by little...
Chop the onion and brown it in butter. Add the rice and toast it then pour the white wine and let it evaporate. Cream with the Gorgonzola cheese and let it cook for 15 minutes, add little by little...
Risotto al rosmarino con toma e nocciole Piemonte di Monica Bergomi
Tostare il riso in una casseruola a secco, quando è caldo aggiungere il brodo vegetale e proseguire nella cottura; intanto tritare gli aghi del rosmarino e aggiungerli al risotto in...
Tostare il riso in una casseruola a secco, quando è caldo aggiungere il brodo vegetale e proseguire nella cottura; intanto tritare gli aghi del rosmarino e aggiungerli al risotto in...
Risotto with yellow onion from Cureggio and Fontaneto and a quail sauce
Cook the quails with celery, carrot and yellow onion in the olive oil and mashed lard. Once they are cooked, debone them and finely mince the meat, keeping some aside for decoration. Slice the onion...
Cook the quails with celery, carrot and yellow onion in the olive oil and mashed lard. Once they are cooked, debone them and finely mince the meat, keeping some aside for decoration. Slice the onion...
Risotto allo zafferano e nocciole Piemonte di Daniele Rossi
Portare l’acqua a bollore e lasciare in infusione i pistilli per una notte, da utilizzare come brodo per il risotto. Tostare il riso con una noce di burro, dopodiché sfumare con il vino....
Portare l’acqua a bollore e lasciare in infusione i pistilli per una notte, da utilizzare come brodo per il risotto. Tostare il riso con una noce di burro, dopodiché sfumare con il vino....
Risotto con borragine e gorgonzola di Ada Parisi
Sbollentare in acqua salata le foglie di borragine e poi sminuzzarla. Tritare la cipolla bionda e farla soffriggere in padella con un filo d’olio, bagnare con un mestolo di brodo e aggiungere...
Sbollentare in acqua salata le foglie di borragine e poi sminuzzarla. Tritare la cipolla bionda e farla soffriggere in padella con un filo d’olio, bagnare con un mestolo di brodo e aggiungere...